Om oss

Vilka fester minns du med välbehag – och vilka fester minns du av motsatta skäl? Det finns fester och tillställningar som man aldrig vill lämna och som man hela tiden minns med värme. Maten, drycken, sällskapet, musiken – allt strålar samman och bildar en kväll som man aldrig vill ska ta slut.

Tyvärr så finns det även kvällar som man redan vill lämna efter förrätten: man känner en stel stämning, man hamnar vid fel bord och man riktigt krystar fram invanda fraser i syfte att bryta isen. Hur kan det vara sådan skillnad – och hur ska man agera för att bli arrangör för en fest som alla kommer ihåg av helt rätt anledningar?

På den här sidan ska vi ge vår samlade erfarenhet i dessa frågor. Vi som skriver har arbetat hela våra liv med catering och med att arrangera olika events – av både mindre och större storlek. Vi vet hur man ska tänka, vad som är viktigt och vilka fallgropar som man ska se till att undvika. Målet här är att vår kunskap ska bli din. Oavsett om du planerar en enklare middag för dina närmaste vänner eller om du ska bjuda på en större fest – exempelvis ett bröllop – så kommer du att få tips, råd och inspiration här.

Hur fungerar egentligen catering? Vi har sett en enorm utveckling i denna bransch och sett hur nya företag kommit att förändra marknaden. Detta till det rent positiva: idag är catering ett säkert kort som verkligen gör skillnad. Vi ska gå igenom utbudet och titta närmare på några viktiga saker att tänka på inför att du söker efter en partner för din catering. Vi vill att fler inser värdet i att ta professionell hjälp! Välkommen.