Kategorier
Catering

Catering i Uppsala för lyckad nationsfest

Är det fest på gång på nationen så låt alla få vara med och njuta. Anlita en underbar catering i Uppsala för att slippa laga maten till alla festdeltagare.

Felice och Melker tittade på kalendern. Den skvallrade om att det snart var dags att planera nästa nationsfest. Festerna var uppskattade och roliga tillställningar som många nationsmedlemmar prioriterade. Däremot var det alltid svårt att hitta folk som ville laga maten.

Ibland hade de bytt tjänster med några andra nationer, men nu var det flera andra som också hade fest den dagen. Styrelsen kunde kanske ta på sig uppdraget den här gången. Sekreteraren Aziz kom in med tre kaffekoppar på en bricka. På brickan låg det en lapp med matbilder på. Aziz räckte fram lappen till Felice och Melker.

Catering passar för alla fester

Det var läckra matbilder och information om en firma som fixade catering i Uppsala. Cateringfirman kunde fixa maten till festen, på så sätt kunde styrelsen också svänga sina lurviga, sa Aziz. Att ingen tänkt den tanken innan, sa Felice och Melker nickade instämmande. Det är en bra idé. De får vällagad mat serverad direkt till festen.

Cateringfirman tar hand om alla som vill ha specialkost. Styrelsen kom snabbt fram till att det var ett bra beslut. Aziz skulle ringa och beställa redan dagen efter så att det blev klart. Nu kunde de fokusera på festklädseln istället, för en gångs skull var studentoverallen förbjuden för alla. Istället skulle de ha maskerad med tema gult. Det skulle bli en fest att minnas i framtiden. Läs mer om catering på den här hemsidan: https://www.mat-verkstan.se/