Kategorier
Mat

Sportbar – en typisk mötesplats vid Globen

Vid Globen hittar du en och annan sportbar där du kan se på sport och njuta av god mat och dryck tillsammans med andra människor. Du väljer sportbar själv.

Att sitta hemma och titta på en match kan vara riktigt spännande men det blir sällan den intensitet och definitivt inte den atmosfär som utspelar sig på en sportbar. Där har det ju samlats en hel del människor som enbart är där för att titta på matcher som gillas av likasinnade.

Ljudnivån kan vara hög och ropen hos publiken kan liknas vid de som hörs när man är på plats vid en riktig arena. Glada tillrop och dunkar i ryggen får man också räkna med när det går bra för det lag som man håller på. Stämningen är med andra ord på topp.

Sportbar vid Globen för den som vill se sport i gemenskap

Det finns alltid en trevlig sportbar vid Globen att gå till för den som gillar att se på sport samtidigt som man tar en öl med sina vänner eller njuter en god måltid. Givetvis kan man gå dit utan att dricka öl, det är dock vanligt att man gör sällskap dit för att ta en öl eller liknande.

Gemenskapen är i vilket fall det viktigaste. Att få umgås med likasinnade. Glädjas tillsammans när det går bra och slippa sörja ensam om det inte går vägen i matchen. En sportbar är en mötesplats där människor med gemensamma idrottsintressen kan samlas och umgås.