Kategorier
Event

Hyra ett partytält till 50-årsfesten

50 år är inte längre synonymt med gubbkeps och käpp även om tonåringarna tror det. Hyr ett partytält och visa tonåringarna att 50-åringarna kan partaja ännu!

När man tittar på äldre foton av släktingar tagna under 50- eller 60-talet så ser de femtioåringarna verkligen gamla ut. Det ser ut som att de snarare fyller 60 eller 70 år. Ofta sitter de stelt framför ett bord där det står ett hav med blommor. Utöver det så fick de ofta en käpp i present som gör att de ser ännu äldre ut än vad de var.

På grund av sociala medier försöker många dock att se yngre ut än vad de verkligen är. Det betyder inte att man kan ljuga med åldern ändå. Idag sägs 50 vara det nya 40 då många är i god form på alla sätt och vis. Ålderstrappan som varit avbildad sedan lång tid tillbaka påpekar att vid 50 står man på toppen, längst upp, och mår som bäst! Sedan går det utför.

Hyra ett partytält till trädgården

Det kan behövas en rejäl fest när man fyller 50 år där man kan rocka fett som i gamla tider! Bara att bjuda in gamla och nya vänner och ha ett rejält kalas. Problemet brukar vara att se till att alla har en sittplats. Även om man har ett hus och tänker att man kan vara utomhus riskerar man i vårt land alltid att det ska komma en rejäl regnskur.

Ett bra tips är då att tillfälligt utöka kvadratmeterna som man kan ha under tak. Ett sätt man kan göra det på är att hyra partytält till trädgården. Då har man fixat en egen festlokal på sin egen gräsmatta. Nu är det bara att bjuda in gästerna och sedan svänga de lurviga hela natten lång! Det kommer bli en fest att minnas länge framöver.